Saga eller bitter verklighet

Skulle så gärna vilja veta vad du egentligen känner för mig och vad du tycker om mig. Du säger så konstiga saker ibland så jag blir konfunderad...
Berättar att jag sitter å kollar på hus. Märker på dig att du inte tycker om situationen och så säger du att du tycker att jag ska köpa hus i närheten av dig. Frågar varför... Du ler och säger att då kan du komma över och dricka vin...
Ja, vad säger man?
Förstår inte riktigt vad du är ute efter... Tycker du om mig, eller är det bara för att sexet var så bra?
Vill veta detta, det känns verkligen som om det skulle ha en betydelse. Betydelse för hur jag känenr mig i hela den här situationen.
Du letar hela tiden efter ursäkter för att få ha mig nära. Frågar om hjälp, ska berätta saker och ger mig blickar. 
Hur ska jag tolka detta?
Idag så såg jag på dig på ett helt vanligt sätt... Du tyckte att jag hade så otroligt sexig blick. Sa till dig att det sitter i "the eye of the beholder". Så fort jag tittade på dig sedan, resten av dagen så blev du alldeles tokig. Sa att jag inte kunde göra sådär för då skulle du svimma. Jag skulle bara vilja veta vad jag gör! Vissa dagar så är du så jäkla på och vissa bryr du dig inte alls.
Skulle senare hjälpa dig med något och ta ett papper som låg i ditt knä... Råkade snudda ditt lår och du flämtade till som om du hade brännt dig. Frågade oskyldigt vad det var... Näe, inget sa du. Okej, jag retas ibland och spelar blåögd, men kan du inte ta ett steg till något istället för att bara ge mig en massa antydningar till hur mycket du vill ha sex med mig hela tiden? 

En annan sak jag verkligen stör mig på är vad du egentligen säger till dina polare. Brer du på om mig och mitt sexbegär, eller säger du som det är att det är mer än sex... Om du nu tycker det?
Ena stunden så känner jag mig utnyttjad av dig och nästa tror jag att du verkligen har djupa känslor för mig. 
Hur??

Intalar mig själv att jag måste sluta med detta innan jag bränner mig rejält. Fördelen är att jag vet att jag aldrig skulle kunna klara av att bo ihop med dig. Skulle bli tokig av svartsjuka och inte lita på dig en sekund. Precis som att du är väldigt svartsjuk nu... 
Det är också en sak som gör att jag inte vet vart jag har dig. Blir man svartsjuk om det inte betyder något? Blir man svartsjuk om det just bara är sex? Varför??

Är det närhet och smicker jag vill ha, eftersom jag inte får det hemma? 
Vill ha konkreta svar av dig, och det ska jag utkräva nästa fest. Ska fråga dig rakt på sak vad du känner för mig. Slingrar du sig ska jag fråga om du tycker om mig, om du har känslor, om du älskar mig. Ska fråga vad det är vi har på gång och hur du vill att det ska sluta i sagans bästa slut.
 

Likgiltig, men glad.

Dagarna går... Flyter på... Många härliga blickar och en del fina ord. Men känns ändå tokigt fel, samtidigt som ja bara vill ha mer av dig. Vill helst krypa ned i en säng med dig och bara vara nära. Tycker inte du är så snygg, inte trevligast i världen, inte sexig. Ändå har du något speciellt som bara får mig att vilja ha mer. Vad?
Min dröm är att åter igen få åka bort... Bo på hotell... Bara vara vi. Tänk om!

Du ger mig hintar hela dagarna... Vet inte hur jag ska ta det.
Tindrar med dina vackra ögon och ler. Känner mig som en dåre när jag ler tillbaks...
Hoppas på att du ska ta på mig... Överraska mig... Göra något!

Kysste dig häromdagen... Ljuvligt, men du verkade så stram. Fick mail efteråt att du ville ha mer.
Jag blev förvirrad och frågade varför du först var så avvisande och sedan så skriver du sådär. Du svarade att du hade blivit överraskad och inte visste vad du skulle göra. Det kanske är så?

Mycket vatten undrar broarna...

Hänt mycket sedan sist... Både bra å dåligt.
Hade sex... Folk såg. Inte bra. Kunde inte låta bli dig, å du kunde inte låta bli mig... Missförstånd skulle redas ut och blev bara tok av det. Fick reda på att du tyckte jag var stram, ignorerade dig med flit och att du tjuvlyssnat på mina priva telefonsamtal på jobbet, som du trott handlade om dig. Vi skulle prata ostört och sedan vara vänner... Så fort vi blev själva så bara drogs till varandra. Vet inte hur... Kyssar, smek, sex och närhet. Sa att det var juh precis såhär vi pratat om att det inte skulle vara. Att vi skulle vara bittra, tjuriga och sura på varandra. Men kanske lätt att det blir så när det är mycket känslor inblandade. Iaf så slutade det väldigt konstigt å kändes ännu konstigare dan efter. Pratade om det igen och vi bestämmde tillsammans att vi inte kunde fortsätta såhär och att det var slut på det hela nu.
Sedan gick det ca en månad och vi var trevliga, men kanske lite ytliga å försiktiga mot varandra. 
Fest igen på jobbet... Mycket blickar och snuddande vid varandra. Kunde inte hålla mig efter det och sa till dig som det var... Att jag inte kunde få dig ur mina tankar. Du sa detsamma och gav mig ännu snuskigare blickar. Viskade i mitt öra att du så gärna ville ha mig och att jag var den bästa du hade haft. Lärt mig att mycket av dina ord bara är snack, men just det där kan mycket väl stämma. Du slet in mig på toaletten och kysste mig ljuvligt... Tog på mig... fick mig att tända. Nöjd med mig själv ändå. Slutade precis som jag ville. Bara kyssar och smek, och du som bad om ursäkt för att du varit så hetsig dagen efter...
Sedan har det varit ganska lugnt. Vänligt och hjärtligt.
Så skönt!