Saknar

Saknar dig redan... Om jag blundar så kan jag minnas gårdagens kyss.

Mitt hjärta blöder

Kommer inte träffa dig på över en vecka... Vet inte vad jag ska ta mig till. Kanske är det bra som du sa, att vi behöver komma ifrån varandra och ta det lite lugnt. Men förstår du inte hur mycket jag vill ha dig?! Vill känna din lukt i min näsa och din lena hud under mina händer varje dag... När jag kysser dig så finns inget annat i hela världen och jorden slutar att snurra, det kan jag svära på. Vill bara att du ska hålla om mig, och visa hur mycket du tycker om mig... Om du hittat några ord för det.
Är så orolig för att du glömmer mig... Vill finnas i dina drömmar varje natt, och i dina tankar varje dag. Vill ha dig!

Paff...

Han sa: Vet inte vad jag känner för dig... Det går inte att beskriva. Tänker på dig jämt och undrar vad du gör, vad du skulle tycka och att jag vill vara med dig. Tänker ibland ringa dig, men vågar inte... Vill inte ställa till det för dig. Vill även glömma dig, tänker att det ska bli skönt med semester och att jag kanska kan koppla bort dig då. Men så ska vi bort när jag kommer tillbaka å så ska jag sitta där å se dig brun, lycklig å bara vilja ha dig...

Vad säger man?


Trist dag...

...utan några roliga saker alls. Frågade om han fått mitt mess... Jo, det hade han. Frågade om det var så som jag skrev. Nej, verkligen inte sa han. Tror du mig? sa han sedan. Nej, sa jag... Har lite svårt att lita på dig nu. Ja, förstår det, men med tiden kanske jag kan bevisa att du kan göra det, sa han sedan...
Ja, vad ska man tro? Vill lita på honom och tro att han verkligen menar allvar när han säger gulliga saker, kastar ömma, lyckliga blickar och är snäll emot mig. Men sedan vaknar den där lilla förståndiga tjejen upp, som vet hur killar tänker och beter sig... Börjar analysera och vrida och vända på allt... Får allt att se ut som om han gör det bara för att få ha sex när han vill. Vad fasen ska jag tro???

Ännu mer ledsen...

Besviken... Arg... Förbannad!!! Idiot!!!Pratat... Fortfarande arg på honom... Vet inte hur mycket han har sagt. Mycket besviken...
Säger att jag betyder mycket för honom å att det är mer än bara sex... Att han har känslor för mig å att han har haft det sedan i början. Vad säger man?
Förstår inte att han kan berätta något när han vet att han sårar mig, om han nu tycker om mig. Dessutom verkar han ha lagt fram det så att jag är den drivande och bara en "merit".
Blev i alla fall mycket paff... Sa att det här är mer än bara otrohet... Sa att han skulle sakna mig under semestern... Sa att han skakade när han kysste mig i hissen... Sa att han ibland bara ville ringa å höra min röst, höra hur det var. Han sa att han var en idot å att han hade betett sig väldigt dumt. Kan jag lita på att det aldrig händer igen?

Ledsen

Du gör mig så besviken... Trodde jag kunde lita på dig. Nu vet jag bättre.

 

Lycklig igen!

Du är underbar, du är härlig, du är bäst! Du gör mig så lycklig! En vän som jag inte träffat på länge frågade om jag var nykär... Att jag bara strålade. Kan det bero på dig?
Du har glittrat med dina vackra ögon mot mig hela dagen... Började igår efter mitt mail. Det var tydligen värt att skicka det... Det fick dig kanske att inse att det är värt att försöka, och att mina tankar kretsar runt dig mer än du tror. Känns som att vara nyförälskad... Tror du blev överraskad i morse när jag slet med dig. Men du såg barnsligt lycklig ut... Underbart att åter kyssa dina läppar. Så länge sedan nu... Känna dina händer smeka min kropp, och dina armar runt mig. Din lukt... Åhh så underbar du är! Kan knappt förstå att det är sant att det hände igen... Vill bara ha mer, mer, mer!
Vissa säger att du har koll på mig hela tiden och att du bryr dig väldigt mycket om vad jag gör och vart jag är... Känns skönt att veta att det är ömsesidigt. Vill juh vara med dig jämt!
Hoppas att du hör av dig i helgen... du var så gullig när du frågade om du fick. Tänker på dig jämt!

Sotis igen

Känns som om jag gjort bort mig igen... Men antagligen är det inte så och du känner dig bara smickrad. Det som gör mig så frustrerad är bara att jag inte får så mycket i gengäld. Så otroligt fascinerade att du är sotis dock... Kan inte ritkigt förstå det. Men å så härligt att mina avsikter lyckats och att du känner så pass mycket för mig, och ändå är så pass osäker på mina avsikter att du tror att jag vill ha någon annan, iofs mycket yngre, men även inte alls lika sexig, snygg, härlig... Helt enkelt inte du.
Första gången du erkänner att du är sotis när du är nykter å andra gången på kort tid som du blir det. Har du riktiga känslor för mig... eller? Vad kan ligga bakom? Gör inget... Vet själv inte vad jag känner för dig? Är det mer än bara sex, närhet, värme och uppmärksamhet? Vill aldrig att det blir vi, men tycker om dig otroligt mycket. Känns konstigt när jag tänker på det... Men vill vara med dig hela tiden...


Slag i saken

Fått veta saker om dig som jag inte visste... Bra saker. Som att du saknade mig när jag var borta, även fastän du inte erkännde det. Fått veta att du är lite sotis, fastän du inte har anledning att vara det. Men varför gör du inget åt det själv då? Många frågor... Aldrig några svar.
Ibland blir det inte vad man hoppats på men väldigt trevligt ändå. Kan det inte då även hända saker som man inte vågat hoppas på? Måste jag alltid ta tag i det själv?
Tänk om jag gör det i morgon...?

Varför du?

Tiden går... Allt är det samma. Ingen direkt spänning, flirtande, roliga mail eller kommentarer. Känner mig så uttråkad. Livet är TRIST! Ta mig med storm! Eller vill jag det? Ja, det vill jag verkligen. Vill prova igen. Känna dina händer på min kropp. Vet att du finns så nära men ändå så långt borta. Blir upphetsad bara jag tänker på hur skönt du kan göra det för mig... Blundar å tänker på de gångerna. Vill... Vill så gärna.
Tänk om du visste vad som rörde sig i mitt huvud bara några meter ifrån dig... Tänk om du visste att jag sitter här å har kåta dagdrömmar om dig... Tänk om du visste att det enda jag vill just nu är att känna dina hetsiga kyssar... Tänk om du visste?
Skulle du göra något åt det? Skulle du vilja ha mig? Din blick säger inte så längre... Blir orolig, som så många gånger tidigare. Du kan trycka ned mig så fullständigt och samtidigt få mig till höjder där jag aldrig varit.
Tänker på när du kyssde mig för första gången... Så oskuldsfullt... Så blygt. Hur du frågade om du fick... Smekte mig försiktigt. Sa hur sexig du tyckte jag var... Såg mig... Visade att du ville ha mig!
Du såg rakt igenom mig, sa precis hur jag var som ingen annan klarat tidigare. Förstår fortfarande inte hur... Hur kan du veta? Det fick mig ialla fall att tända. Det och dina underbara, oförglömmerliga kyssar. Förstår inte... Hur? Jag som kan vara så kall, avståndstagande. Har mina spärrar, gör inget dumt. Fastän jag så många gånger har chansen... Varför du!??!