Tomt

Det är det verkligen utan dig... Inte träffats eller pratat på en vecka, och jag saknar dig verkligen. Behöver dig mer än jag kan tro...
Tänker på dig... Undrar hur du har det... Undrar om du tänker på mig. Vad du vill... Om du kommer.
I morgon ska jag ha det riktigt roligt... Inga tankar på dig, ingen längtan. Skärpning nu!

Saknad

Redan...
Hur ska detta gå?
Går nog utmärkt... Hoppas på att du hör av dig. Vill bara höra din glada röst. Säga hej. Höra hur du har det.
Kanske, kanske, kanske.... Om jag har tur.
En underbar kram... Din härliga lukt. Vill ha dig. Kanske lite för mycket idag.
Lugn, lugn nu... Låt det inte bli som förut. Detta som börjat gå så bra.

Hoppas på att du kan. Vill ha något att längta till...

Vardagsstress

Tiden går... Jag är lycklig!
Du är bättre än bäst... Skriver till mig... Ringer... Ler.
Nu kommer en jobbig tid. Kommer det gå bra eller vara fruktansvärt jobbigt?
Kommer inte träffa dig på så otroligt länge... Inte höra din röst... Inte se dina glittrande ögon.
Frågade idag om du vill komma, hoppas du kan.
Du sa igen att du skulle vilja tillbringa en hel helg med mig. Ligga i sängen, njuta... Bara vara.
Vill inget hellre, men hur ska vi lyckas? Känns som en evighet till nästa gång. Vill ha dig nu!
Du är en drog jag inte kan vara utan... Du får mig att känna mig som ingen annan.
Älskar jag dig?


Fantastisk!

Det är du! Helt otroligt fantastisk!
Du kom, vi pratade som vi brukar. Du är lättsam, glad, lyssnar, förstår.
Du sa att den man lever i hop med ska man kunna vara kompis med, hon ska vara rolig och kunna förstå att man kan vara olika.
Jag kysste dig... Du skulle gå... Jag fick dig att stanna.
Heta kyssar, smek, så vackra ögon. Kan inte motstå dina läppar, dina smekningar, dig!
Du kysste mig hetsigt tillbaka, sa så vackra ord. Tryckte upp mig hårt mot väggen. Knäppte upp min skjorta, kysste mina bröst. Jag drog med dig till sängen. Drog av dig din tröja, dina byxor. Vi låg där. Nära... Nakna... Hetsigt smekte vi varandra. Skakade... Vibrerade.
Jag kysste din kropp, sög dig sakta... Du klarade inte mer... Drog mig upp, la mig på rygg och kysste mig tillbaka. Smekte mig över min kropp, mellan mina ben. Kände hur fuktig jag var. Hur gärna jag ville ha dig. Du la dig sakta på mig... Nära. Stannade upp... kände närheten. Kysste mina läppar sakta. Du hörde mig kvida och stoppade in din kuk i mig sakta. Kunde inte längre vara tyst och stönade försiktigt när du juckade ut och in ur mig. Så skön, så underbar, så fantastiska ihop!
Du kunde inte hålla dig länge... Ställde dig hastigt upp. Beklagade. Jag log... Du förstod.
Du la dig bredvid mig... Smekte mitt hår. Log, tindrade, såg så lycklig ut. Du sa att du skulle vilja ligga i en säng med mig en hel helg. Bara få vara mig nära, se mig njuta, ta mig om och om igen.
Du hade bråttom... Vi kysstes, du sa jag luktar så gott!
Kramar, röda kinder, tindrande ögon, kyssar och mycket lycka innan du åkte hem till ditt.
Kommer detta någonsin hända igen? Var det en dröm? Låt mig i så fall aldrig vakna!

Lugn

Veckan har varit lugn... Vi har pratat, varit som vanligt.
Jag förklarade vad jag menade med förälskad... Du sa att det var i så fall det du var i mig. Känns skönt att få ett namn på det på något konstigt sätt.
Känns lugnt nu... Det flammar upp så fort och sedan falnar det igen, och så håller det på i en eveighet. Kanske för att vi pratat så mycket.... Du verkar också må bättre tack och lov. Undrar om du försöker komma... Det återstår att se.

Tilldragande

Gårdagen var toppen. Du sa jag var vacker, snygg, sexig. Du dansade med mig... Nära. Intensivt härligt.
Jag frågade om du ville... Du tog mig med storm. Var det för att du ville eller för att du kände att du var tvungen? Efteråt höll du mig till jag lugnat ned mig. Frågade om du var förälskad i mig... Vet inte om jag borde gjort det. Du blev som förbytt. Sa att du inte tänkte säga det än... Än? Vad menade du med det? Du sa du bara sagt det till en kvinna i hela ditt liv. Din fru. Vet inte hur jag ska reagera...
Dansade resten av kvällen med någon annan... Kände mig attraktiv, sexig, tilldragande. Vet inte om du såg, men du sa inget när du åkte. Vill jag att du ska bli svartsjuk? Vill jag att du ska veta att du inte är den enda? Vill jag att du ska veta att du har konkurrans? Vill jag att du ska veta att jag vill ha dig... Innerligt!

Otrogen

Är det vad man säger om oss?
Just nu skulle jag kunna sätta allt på spel för en natt med dig... Kan du det för mig?
Vill du ge dig själv till mig? Vill du ha mig bara för en stund? Vill du testa en gång till? Vill du känna din kropp mot min... Höra mig flämta i ditt öra... Jag vill, jag vill, jag vill!!!
Önskar inget hellre än att få ha dig för mig själv en stund. Snälla, gode gud... Låt mig!

Du kysste mig idag. Jag önskade att du tog mig hårt mot väggen istället. Du luktar så gott... smeker så härligt, är dig själv. Låt mig smeka bort dina problem för en stund och kyssa dina känsliga läppar tysta. Var med mig... älska med mig. Glöm omvärlden och dess bekymmer... Snälla?

Undrar vad morgondagen kommer att föra md sig... Skulle kunna strunta i allt bara för att vara med dig istället. Låt mig!

Fortsatt oro och ont i magen

Vart slutar detta?
Lessnade och mailade igen idag och frågade vad du tänkte på igår.
Du skrev tillbaka att jag vet att du har det sjukt jobbigt både hemma och på jobbet. Jag om någon måste märka det... Å så avslutade du det hela med att du bryr dig om mig och att du inte vill att jag ska vara arg på dig.
Ja, men visst vet jag att du bryr dig om mig. Annars hade jag blivit ännu mer arg och ledsen, men var ju inte det som var min poäng.
Skrev ett långt svar tillbaka där jag förklarade vad jag tyckte om din hemmasituation, din jobbsituation och mig, samt försökte bena ut hur jag tyckte du skulle göra. Undrar om du fick en chock, eller om du helt tar avstånd efter detta? Det var gansk ingåeende och nära inpå. Försökte förklara vad jag kände på ett så enkelt sätt som möjligt. Hur jobbigt jag tycker det är när jag inte får svar från dig och när du inte håller vad du lovar. Att även jag får ont i magen och mår dåligt. Ibland tror jag inte att du ser längre än vad näsan räcker.
Tror inte jag får något svar alls. Inte ens en reaktion... Vette tusan vad jag tar mig till om du inte reagerar nu!?!?
Jag blir galen!! Helt bestört! Behöver lite ensamtid med dig för att reda ut det här, utan att du ska sressa vidare till något eller fly, som du brukar. Jag vill veta hur du känner, hur det ska vara mellan oss, hur du vill prioritera, vad jag kan göra för att underlätta för dig, om du vill träffa mig, å varför du inte håller vad du lovar hela tiden.
Annars måste jag sluta med det här. Du är helt enkelt inte bra för mig sorgligt nog.

Kaos igen

Ledsen idag... Pratat med dig, men du säger inte hela sanningen. Sa att du inte kan prata på jobbet. Bad dig skriva... Du lovade... Inget.
Hur ska jag bete mig, hur ska jag vara? Vill vara där för dig och stötta dig, men det är otroligt svårt när du inte berättar något.
Berättade att jag inte tycker om när du är ledsen... Bra, sa du. Är det allt? Min frustration växer sig allt större.
Du säger att det här är svårt och att du inte vill göra något förhastat, jag håller med... Kan inte göra något annat. Vill inte att du ska flytta ifrån din fru. Är det d du tror? Tror du att jag försöker puscha dig till detta? Allt jag vill är att du ska må bra och att du ska kunna få vara dina barn närma. De betyder så mycket för dig! Mår du bra och är glad, så blir jag glad. Förstår du inte det?
Allt detta känns som kaos nu. Har ont i magen och vill gråta, men kan inte. Vill få ut dig ur mitt system. Vill kunna sluta tänka på dig. Vill inte ha din kropp. Vill inte ha dig!!

Vem ljuger jag för, vem försöker jag lura? Vill ju inget hellre... Om jag får dig, om så bara för en natt, en lång härlig natt, blir det bättre då? Har jag då fått den bekräftelse jag ville?
Vad fan ska jag ta mig till???