Hjärtat

Du kom för min skull, du var där för mig. Du höll varje ord du lovade om att inte vara för full. Du bad om ursäkt för den korta tonen dagen innan och sa att du tänkt på mig hela dagen. Vad är det du gör? Vill du jag ska falla för dig? Såhär har du aldrig gjort tidigare. Du berättade att du blivit arg när jag inte var där, väntat på att jag skulle komma. Hoppats.
Vi pratade massor och kystes. Lika bra som det brukar. Du sa att du älskade att prata med mig, att den dagen vi pratat på jobbet i 1½ timme så ville du inte gå hem. Du berättade att du har det jobbigt hemma, jag förklarade att jag inte vill att det ska vara på grund av mig. Du får absolut inte lämna för min skull. Att jag inte ställer upp på det. Du förstod och bedyrade att så inte var fallet, me du sa att du ville flytta ihop med mig. Att du hoppades på att du någongång skulle få vara min pojkvän. Du höll min hand, sa så snälla saker, pratade med mig, såg mig. Ville att jag skulle sova med dig. Bara vara nära, känna hud, kramas. När jag ringde för att säga godnatt, svarade du... Hej hjärtat!
Älskar du mig? Älskar jag dig?

Tankar

Funderar på vad jag ska göra med detta. Ska jag ge efter. Vill du verkligen det? Det var snart ett år sedan sist, ändå finns könslorna kvar som du sa. Är det ett teckan på att detta är rätt?
Jag älskar verkligen min sambo så otroligt mycket mer än dig, men du får mig att tända som ingen annan. Är det din framfusighet, att du är så snuskig, manlig, annorlunda? Vad är det? Vet iaf att det är dina händer... Kan inte se på dem utan att börja fantisera... Du gör mig galen bara genom att ställa dig nära mig.
Du dissar mig som ingen annan, och utnyttjar läget när det passar dig. Tror inte att ett förhållande med dig skulle få mig att må bra. Du är för hänsynslös och självisk för att det skulle fungera mellan oss, men ändå vill jag knulla dig och få din uppmärksamhet. Bryr mig om vad du tycker och vill vara i din närhet. Är det bara du och jag är det toppen, men är du med dina polare är du världens största svin. Är det osäkerhet och ett sätt att skyla över dina känslor för mig? Du säger att du känner massor, att du kan lämna din fru, att du tänker på hur det skulle vara om vi flyttade ihop och att det aldrig varit bättre med någon. I nästa stund så dissar du, är sur och otrevlig, och skiter i mig fullständigt. Det jag inte förstår är om det verkligen är så, om du bara leker med mig som en psykopat eller om det är för att hålla distans till mig. När ska jag få veta? Vill jag veta? Borde jag bara inte skita i dig åter igen?

Mognat?

Länge sedan igen. Mycket har hänt...
Du är fortfarande den som håller mig vid liv mina dåliga dagar. Ensam ikväll, du ringde från Stockholm... Vi pratade och du brättade att du saknar mig. Att du hade velat att jag skulle varit med.
Jag frågade vad du känner för mig, du svarade mycket. Jag känner otroligt mycket för dig!
Du sa att du funderat många gånger på hur ett liv med mig skulle vara... Hur vår vardag skulle se ut.
Du sa att det kändes så bra med mig, att vi verkligen kunde prata om allt. Att du visste att du har sårat mig nått så otroligt och att du aldrig tänkte göra det igen.
Du sa att jag är så otroligt sexig, att mina bröst är perfekta och att du inte vill något annat än att ligga naken i en säng med mig.
Du sa att du bryr dig om hur jag mår och att du vill göra allt för att stötta nu när jag har det jobbigt.
Du sa tack för att jag skrivit: Tack för att du finns i mitt liv!
Du kände samma sak och var så glad för det lilla vi har ihop.
Du avslutade med att tillfredställa mig igen....