Hoppfull och nedstämd

Blev glad igår... Du kan få mitt hjärta att slå ett extra slag genom en så enkel sak som ett meddelande. Undrar om du håller det du lovat? Men varför ha så höga förhoppningar... Kan jag inte bara lära av mina misstag och sluta hoppas? Förstår juh situationen... och hur du är.

Var som jag trodde... Kan inte lita på dig. Hörde inte ens av dig som du sa. Väldigt besviken... Men nu ska jag skita i dig en hel jäkla vecka och bara har det hääärligt!! Underbart!!!


Önskar!

Börjar misströsta... Tror inte du vill längre... Varför kan du inte bara visa mig det. Visa mig att du vill ha mig? Vill krypa upp i din famn, känna din lukt, din kropp, din charm å känna åtrån växa... Ge mig av dig!!

Allt jag önskar just nu är att du hör av dig i morgon. Oddsen är dock ganska låga... Vill så gärna träffa dig en sista gång. Vill inte bli besviken... Hoppas, hoppas, hoppas!!!

Om jag skulle...

Om jag skulle säga att jag vill ha dig... Om jag skulle säga att jag vill ha dig nu... Om jag skulle säga att jag vill att du ska ta mig hårt... Älska, njuta, bara vara... Vad skulle du säga då? 
Om jag skulle be dig... Om jag skulle fråga... Om jag skulle bara gå fram till dig och kyssa dig... Passionerat, innerligt, hett... Vad skulle du göra då?
Om jag skulle dra in dig i ett rum... Om jag skulle klä av mig sakta... Om jag skulle kyssa din kropp till den skälver efter mer... Vill du då ha mig?

För mig!

Du blir bara snyggare å snyggare för var dag... Är det för min skull? Någon annans? Vill att du ska röva bort mig, kyssa mig, smeka mig, se på mig som bara du gör. Viska i mitt öra att allt är för mig... Bara för mig!


Snart borta

Tiden kryper fram, men snart är det dax. Undrar om du saknar mig, eller ens tänker på mig när jag är borta.
Du kommer i alla fall att finnas i mina tankar... Som så ofta annars. Om du bara kunde vara lite mer medgörlig och på, så kanske jag lessnade lite fortare... Vilka önsketankar.
Du är så berusande glad, söt, härlig, sexig, manlig... JAG VILL ATT DU SKA KNULLA MIG NU!!! Vill bara skrika det så du hör... Så du förstår. Fasen vad man är lättlurad och dum. Du har fått mig precis dit du ville. Men tar inte konsekvenserna av det.
Väldigt nyfiken på vad som händer i helgen. Om du ens uppmärksammar mina inviter, eller om du inte ens hör av dig. Det blir verkligen ett kvitto på vad du vill. Förbannar dock mig själv för att jag vet att jag förlåter dig allt. VARFÖR!?!?

Länge sedan nu...

Finns det något härligare än helt oplanerat, hetsigt, fyllesex? Hände mycket annat roligt också? Bekännelser om svartsjuka, härliga blickar och ännu härligare kyssar. Men mest en massa naket, sång och skratt. Älskar livet ibland. Vill så gärna få uppleva dig igen. Helst nykter och länge, men är inte kräsen? Bara du kysser mig, smekar mig, viskar ord i mitt öra? Som bara du kan. Har önskat mycket i mina dagar, men detta är outhärligt! Så kåt på dig!

 


Konstig kväll

Vet inte hur jag ska reagera, hur jag ska bete mig och framförallt hur jag ska göra med framtiden. Fick höra väldigt förvånande saker igår, å känns lite skumt. Förstår inte hur du kan vara sotis. Du som får all min uppmärksamhet! Ja, i och för sig lite gulligt oxå. Att trots denna situation så håller du av mig tillräckligt mycket för att bry dig om det. Gillar dig!

Så många frågor... Tiden har svar

Undrar hur livet är om några månader... Om det har förändrats eller om det är samma tråk. Men vad vill jag? Jag vill nog... Tycker det är spännande, får mig att känna mig bra... Lycklig.
Vad händer nästa vecka? Försöker att inte ha så stora förhoppningar, men kan inte riktigt låta bli. Vill känna den där underbara känslan igen. Bubblandet, leendet övar hela ansiktet, känslan av att vara så fruktansvärt kåt att man inte vet vad man ska ta sig till, och framförallt känslan av att man kan få en annan människa att känna sig så.
Mest av allt så vill jag bara veta vart du står. Önskar jag kunde fråga exakt vad du känner för mig. Om du har känslor för mig som vissa tror, eller om det är ren fysisk jäkla kåthet... Spelar faktiskt inte mig någon roll. Bara jag får uppleva det som varit igen... 
  

Busig

Känner mig så busig idag... Vad ska jag hitta på??
Skulle vilja maila å höra hur läget är, om han ångrar något, å sedan toka mig lite... Men mitt förnuft säger mig att jag bara blir besviken då. Att jag inte får något svar... Å sedan blir allt bara pinsammt igen.
Har varit så duktig nu i flera veckor... Ska jag sabba allt det?

Jag är bra!

Jag är stark, jag är bra, jag är bäst!!
Är så nöjd med mig själv! Inget brev, inget leende, inget något... på över en vecka. Så skönt!
Nu är det hans tur att ta iniativ. Om han nu är intresserad... och det verkar inte vara så.
Ja, ja... Det går fler tåg med betydligt intressantare människor och kanske även snyggare... =)
Hans förlust, definitivt. Säger att han aldrig haft det bättre än när vi var med varandra, men ska jag vara ärlig så har jag det. Måste komma ihåg att inte glömma det.
Han får mig att må så dåligt i längden. Lika bra det här... SKÖNT!!!

Men ändå kan jag inte låta blir att undra... Är det inte lika spännande längre när du vet att du får? När det inte är någon utmaning? Antagligen så...
Kan inte heller låta bli att undra om du någongång i framtiden kommer att försöka på nytt...